Behandelingen

              
De Behandelingen van Schoonheidssalon Melanie 
De één heeft een mooiere, makkelijke huid van moeder natuur gekregen dan de ander. Het gaat erom dat we onze huid in een zo goed mogelijke conditie willen hebben zodat we langer onze jeugdige uitstraling vast kunnen houden. De leefomstandigheden zijn niet meer zoals in grootmoeders tijd. Denk maar aan autogassen, UV-straling, make-up en niet te vergeten de airco en computer die een uitdrogend effect op de huid hebben.Om uw huid in een zo goed mogelijke conditie te houden bied ik u de volgende gezichtsbehandelingen aan:

Beauty Break Behandeling: (30 min)
huidanalyse, reiniging, peeling, masker.
 
Een snelle oppepper voor de huid als je niet veel tijd hebt.  

Classic Behandeling: (60 min)
huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, crème.
 
Hydraterende behandeling voor een normale tot gemengde huid. Brengt rijkelijk vocht in en voorkomt droogtelijntjes. Houdt de huid aangenaam glad en soepel.

Luxe Behandeling: (75 min)
huidanalyse,reiniging, epileren, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, lymfedrainage massage, klassieke massage, masker, crème.
 
Intensieve behandeling voor de veeleisende huid. Werkt stimulerend en verhoogt de veerkracht van de huid. De Lymfe drainage massage word uitgevoerd met een apparaat.

Acne Behandeling: (60 min)
huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, acne masker, crème. 
 
Sterk geconcentreerde behandeling. Zorgt ervoor dat onzuiverheden snel verdwijnen en ondersteunt het natuurlijke evenwicht van de huid. Helpt vette huid te normaliseren en voorkomt het ontstaan van nieuwe onzuiveheden. 

Chinese Kruidenpeeling: (60 min)
huidanalyse, reiniging, epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, chinese kruidenpeeling, speciaal masker, nek-schouder massage, crème 
Huidverbeterende Behandeling: (meer informatie te vinden bij Specialisaties)

 Repair Gezichtsbehandeling: (60 min)
Huidanalyse, reiniging, epileren, Glycol peeling, Onzuiverheden verwijderen, massage, AHA fruitzuur masker, AHA Biofruit complex serum, crème.
 
Intensieve verzorgende behandeling. Helpt de huidstructuur te verfijnen, rimpeltjes te verzachten en oneffenheden te verminderen. Verbetert het reliëf en het vochtgehalte van de huid. De huid ziet er stralend en gelijkmatig uit. 
 
Hyaluron Gezichtsbehandeling: (60 min)
huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, hyaluron masker, hyaluron serum, crème. 
 
Voor de droge, vochtarme huid. Geselecteerde werkzame bestanddelen verwennen de huid rijkelijk met vocht en maken ruwe plekken weer soepel. Deze behandeling zorgt voor een aangenaam glad, als fluweel aanvoelende huid.
 
Collageen Gezichtsbehandeling: (60 min)
huidanalyse, reiniging, epileren, ferment peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, collageen masker, collageen complex serum, crème
 
Intensieve verzorgende behandeling voor de veeleisende huid. Werkt hydraterend, stimulerend en verhoogt de veerkracht van de huid. Deze behandeling beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering. De huid ziet er glad, soepel, en elastisch uit.
 Pedicure: (45 min)
knippen en polijsten van de nagels, verzorgen nagelomgeving, verwijderen van likdoorn en overtollig eelt, behandeling van kloven en eeltranden, behandeling van schimmelnagels of ingroeiende nagels, voorlichting en advies, korte voetmassage.
 
De pedicure behandeling kan ook gecombineerd worden met een heerlijke wellness voetbehandeling dan worden de onderbenen en voeten 30 min gemasseerd.